top of page

SERVICES

  

Plan B is een professioneel en betrouwbaar bureau dat zich sinds 2014 richt op het plannen en organiseren voor particulieren en zakelijke klanten. Ongeacht het soort evenement, het team van Plan B Celebrations heeft de expertise en creativiteit die u helpen uw ideeën tot leven te brengen.

Plannen en organiseren is een vak apart. En dat vak beheersen wij tot in de puntjes! Ons team is deskundig, creatief en flexibel en denkt graag met u mee. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, de passie voor ons vak, kennis en ervaring. Met enthousiasme en door te denken buiten de bestaande kaders bent u bij ons altijd aan het goede adres!

ZAKELIJKE DIENSTEN

Zakelijke vergadering

Bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, recepties, opening, jubileum, opendagen, ladiesnights, netwerkborrels, (school)feesten, vergaderingen, bijeenkomsten, product presentaties, nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, Secretaressedag, relatiegeschenken, verjaardag alert service.

PARTICULIEREN DIENSTEN

WhatsApp Image 2021-03-16 at 18.50.40 (5

Verjaardagen, (thema)feesten, kinderfeestjes, verjaardagtrakties, babyshowers, gender reveal parties, geboortefeesten, 21-dinner, housewarmings, proposals- en weddings, vrijgezellenfeesten.

Services: Diensten
bottom of page